Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Manager node service keeps restarting?
#1
I've got my DIY miner up using 8x Rpi3 B+'s and they are all shown as being online, however my manager node (2nd row) keeps restarting every 10 seconds or so as shown in the picture.  All the other nodes show online and the started duration is correct.


[Image: Screen_Shot_2018_05_31_at_2_04_42_PM.png]

Is this normal or what could I do to troubleshoot.
Reply
#2
(05-31-2018, 09:22 PM)shokunin Wrote: I've got my DIY miner up using 8x Rpi3 B+'s and they are all shown as being online, however my manager node (2nd row) keeps restarting every 10 seconds or so as shown in the picture.  All the other nodes show online and the started duration is correct.


[Image: Screen_Shot_2018_05_31_at_2_04_42_PM.png]

Is this normal or what could I do to troubleshoot.

What guide did you follow to set it up?

What is the discovery address your looking for?

If you are running an older version of skywire (downloaded and installed it Pre 23rd of May) Follow this: https://skywug.net/forum/Thread-What-you...-21st-22nd



If you need sooner results. Feel free to hit me up @Zanshi on Discord or RAW on Telegram.
Reply
#3
(05-31-2018, 09:59 PM)I Am You Wrote: What guide did you follow to set it up?

What is the discovery address your looking for?

If you are running an older version of skywire (downloaded and installed it Pre 23rd of May) Follow this: https://skywug.net/forum/Thread-What-you...-21st-22nd

I used this image from this thread. I downloaded it a few days ago (post May 23): https://skywug.net/forum/Thread-Raspberr...TNET-READY

The discovery address is:

discovery.skycoin.net:5999-034b1cd4ebad163e457fb805b3ba43779958bba49f2c5e1e8b062482904bacdb68

I've edited the the startsecond.sh with the my manager IP (192.168.1.101).

Ok think I fixed it, for some reason my manager node was also running the secondary, so I disabled it.

sudo systemctl disable secondary
[-] The following 1 user says Thank You to shokunin for this post:
  • I Am You
Reply
#4
(05-31-2018, 11:57 PM)shokunin Wrote:
(05-31-2018, 09:59 PM)I Am You Wrote: What guide did you follow to set it up?

What is the discovery address your looking for?

If you are running an older version of skywire (downloaded and installed it Pre 23rd of May) Follow this: https://skywug.net/forum/Thread-What-you...-21st-22nd

I used this image from this thread.  I downloaded it a few days ago (post May 23): https://skywug.net/forum/Thread-Raspberr...TNET-READY

The discovery address is:

discovery.skycoin.net:5999-034b1cd4ebad163e457fb805b3ba43779958bba49f2c5e1e8b062482904bacdb68

I've edited the the startsecond.sh with the my manager IP (192.168.1.101).

Ok think I fixed it, for some reason my manager node was also running the secondary, so I disabled it.

sudo systemctl disable secondary

Glad its sorted and thanks for posting the fix. Ill keep this in mind for manager issues in the future
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)