Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pi Skyminer Setup brickwall
#1
Brick 
Hey everyone!

I've tried every method I can find with no luck but, I'm so close to having a full cluster of Pi's but I seem to be slipping up somewhere, I'm going to use the guide by adhaelon I tried it quickly with 2 Pi's but could not get them to connect with them.

Maybe my router setup is not good.

I will be using the pre-configured Raspian-skywire image on 32gb EVO+ SD's.

My hardware is:

8 x Raspberry Pi's (a few different versions)
2 x Netgear 5 port gigabit switches
1 x Netgear D6200 router (not my main internet router)

Is there any updates I should consider to the guide by adhaelon 

Any pointers much appreciated is there an IRC or Live chat room where someone could assist me?

I have a Hub 5 type A in the process of getting openWRT onto it but will need to use the D6200 for now if possible.

Thanks for reading my ramble so stressed tried so many methods! 

Cheers!

nodejunky
Reply
#2
(06-13-2019, 04:28 PM)nodejunky Wrote: Hey everyone!

I've tried every method I can find with no luck but, I'm so close to having a full cluster of Pi's but I seem to be slipping up somewhere, I'm going to use the guide by adhaelon I tried it quickly with 2 Pi's but could not get them to connect with them.

Maybe my router setup is not good.

I will be using the pre-configured Raspian-skywire image on 32gb EVO+ SD's.

My hardware is:

8 x Raspberry Pi's (a few different versions)
2 x Netgear 5 port gigabit switches
1 x Netgear D6200 router (not my main internet router)

Is there any updates I should consider to the guide by adhaelon 

Any pointers much appreciated is there an IRC or Live chat room where someone could assist me?

I have a Hub 5 type A in the process of getting openWRT onto it but will need to use the D6200 for now if possible.

Thanks for reading my ramble so stressed tried so many methods! 

Cheers!

nodejunky

How are you testing the two pis, are they both connected to one of the switches which is connected to the router? If the router is connected to your internet gateway, have you forwarded your ports correctly? 

What are the IPs of your pis, skywire and home router?
Reply
#3
Finally all running and awaiting whitelisting, so now there all set up what do I do?
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)