Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skywire node on Windows
#81
(04-30-2018, 11:16 AM)skyguy Wrote:
(04-30-2018, 10:16 AM)SA-Eng Wrote: I followed everything exactly like specified and all worked perfect. But when I go to, http://127.0.0.1:8000/ , I get the following error : 

[Image: Capture2.jpg]

How can I solve this?

(Windows 8)

Did you manually start your node from a git-bash window or did you use the shell scripts I attached to the 1st post?

I tried both ways.
Reply
#82
(05-04-2018, 09:09 AM)SA-Eng Wrote:
(04-30-2018, 11:16 AM)skyguy Wrote:
(04-30-2018, 10:16 AM)SA-Eng Wrote: I followed everything exactly like specified and all worked perfect. But when I go to, http://127.0.0.1:8000/ , I get the following error : 

[Image: Capture2.jpg]

How can I solve this?

(Windows 8)

Did you manually start your node from a git-bash window or did you use the shell scripts I attached to the 1st post?

I tried both ways.

You might have missed a step then. Delete everything in the C:\work folder and repeat the steps in the tutorial.
Reply
#83
(05-04-2018, 10:17 AM)skyguy Wrote:
(05-04-2018, 09:09 AM)SA-Eng Wrote:
(04-30-2018, 11:16 AM)skyguy Wrote:
(04-30-2018, 10:16 AM)SA-Eng Wrote: I followed everything exactly like specified and all worked perfect. But when I go to, http://127.0.0.1:8000/ , I get the following error : 

[Image: Capture2.jpg]

How can I solve this?

(Windows 8)

Did you manually start your node from a git-bash window or did you use the shell scripts I attached to the 1st post?

I tried both ways.

You might have missed a step then. Delete everything in the C:\work folder and repeat the steps in the tutorial.
I can delete and re-stall the s/w blindfolded by now (Windows 10 on a 64 bit PC!!).  But the very last step i.e. connect to other node(s), does not work. Has anyone seen this as well and solved it?
Reply
#84
(05-04-2018, 12:52 PM)Docukno Wrote:
(05-04-2018, 10:17 AM)skyguy Wrote:
(05-04-2018, 09:09 AM)SA-Eng Wrote:
(04-30-2018, 11:16 AM)skyguy Wrote:
(04-30-2018, 10:16 AM)SA-Eng Wrote: I followed everything exactly like specified and all worked perfect. But when I go to, http://127.0.0.1:8000/ , I get the following error : 

[Image: Capture2.jpg]

How can I solve this?

(Windows 8)

Did you manually start your node from a git-bash window or did you use the shell scripts I attached to the 1st post?

I tried both ways.

You might have missed a step then. Delete everything in the C:\work folder and repeat the steps in the tutorial.
I can delete and re-stall the s/w blindfolded by now (Windows 10 on a 64 bit PC!!).  But the very last step i.e. connect to other node(s), does not work. Has anyone seen this as well and solved it?

Like I said before, installing and running the Node Monitor/manager following Skyguy's instructions (blindfolded!) is a piece of pie! (thanks again Skyguy!). I solved my problem mentioned above by using his very latest script to start the Monitor. I can now see almost 600 Nodes all over the world and can connect to most of them (one at a time??). Maybe Skyguy can assist here: is this correct: connecting to only one Node at a time?? (Note: Windows 10, on a 64 bit laptop with 16 Gig RAM connected to 20MB/s internet link, with severe virus protection!).

(04-30-2018, 10:16 AM)SA-Eng Wrote: I followed everything exactly like specified and all worked perfect. But when I go to, http://127.0.0.1:8000/ , I get the following error : 

[Image: Capture2.jpg]

How can I solve this?

(Windows 8)
To SA-Eng: I don't know whether you have solved your problem, but I had the same at one stage and solved it by installing everything and then, instead of going to http://127.0.0.1:8000/, I used Skyguy's VERY latest startscript to start the Node monitor: it works!
[-] The following 1 user says Thank You to Docukno for this post:
  • SA-Eng
Reply
#85
New discovery address added. skywire start script updated on original post
Reply
#86
Great! thanks, everything detailed!
Reply
#87
Running smooth on my PC.
Reply
#88
How secure is running this on windows?

what are the ways of beefing up security
Reply
#89
Отличный мануал, запустил по инструкции на Windows7.
Reply
#90
(06-11-2018, 07:58 PM)123iiw93 Wrote: Отличный мануал, запустил по инструкции на Windows7.
??
English please!
Ek verstaan nie jou taal nie!
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)